Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Globe Security partner in maatwerkoplossingen

  • Collectieve Beveiliging
  • Maatwerkoplossingen
  • Rapporteren
  • Analyseren

De ‘Maand van Collectieve Beveiliging’ benutten we graag voor een blog over collectieve beveiliging. Zoals Marcel vorige week al bekendmaakte, werken we bij Globe Security met de mobiele applicatie SequriX, een applicatie die onder andere door mobiel surveillanten gebruikt wordt om rapportages in te maken. Dagelijks worden deze rapportages op kantoor uitgelezen en geanalyseerd.

Door het maken van rapportages en het elke dag analyseren hiervan, vallen (on-) en regelmatigheden snel op. Zo is er onlangs tijdens een analyse ook een opvallende ‘trend’ ontdekt, waarbij het inbraakalarm van een klant wel erg vaak afging. De oorzaak hiervan lag veelal in de personele sfeer: de medewerkers vergaten zo nu en dan om de deuren of ramen dicht te doen, het alarm in te schakelen of schakelden het alarm juist in terwijl er nog andere collega’s binnen waren. Omdat dit in de analyses opviel, hebben we proactief contact gezocht met deze klant om samen naar een oplossing voor dit probleem te zoeken.

Door het gesprek aan te gaan zijn we samen met deze klant tot de conclusie gekomen dat het bedrijf het een uitdaging vond om het afsluiten van het pand na een drukke werkdag goed georganiseerd te krijgen. Om deze taak uit handen te nemen, is Globe Security vanaf dat moment gestart met het sluiten van het pand, om er zeker van te zijn dat dit elke dag goed gebeurd. Dit zorgt niet alleen voor rust in het bedrijf, maar scheelt ook nodeloos uitrukken door de surveillant en de daarmee gepaarde kosten. Door naast collectieve surveillance met de klant mee te kijken en een oplossing op maat aan te bieden, kiest deze klant nu voor een betere en veiligere oplossing, wat onderaan de streep ook nog eens kostenbesparend werkt. 

Proactief meedenken, korte lijnen en persoonlijk contact zijn niet voor niets enkele kernwaarden die binnen de Globe Group centraal staan. Dat geeft dit voorbeeld uit de praktijk goed weer. 

Rapporteren tijdens de dienst door een mobiel surveillant

Bent u ook benieuwd naar welke maatwerkoplossingen wij voor uw bedrijf kunnen bieden? Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening. Neem contact op voor meer informatie. 

Neem contact op met Globe Group

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20